Ο νέος Δήμαρχος, Γιάννης Μαστροκούκος, που από την 1η Ιανουαρίου του 2024 θα αναλάβει τα καθήκοντά του, επισκέφθηκε σήμερα το Δημοτικό Μέγαρο και είχε επαφές με τον Δήμαρχο, Δημήτρη Διακομιχάλη και τους υπαλλήλους των υπηρεσιών, που λειτουργούν στο Δημοτικό Μέγαρο.

“Δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει η νέα Δημαρχία, αν δεν πετύχει τη συνεργασία με τους υπαλλήλους του Δήμου”, τόνισε ο Γιάννης Μαστροκούκος, μετά την συνάντηση που είχε με όλους τους υπαλλήλους των υπηρεσιών του Δήμου, που έγινε μέσα σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, καθώς όλοι υποδέχτηκαν με ένα καλό λόγο τον νέο Δήμαρχο, που θα διοικεί τον Δήμο από τις αρχές του νέου έτους.

Αμέσως μόλις έφτασε στο Δημοτικό Μέγαρο, ο Γιάννης Μαστροκούκος, έγινε δεκτός από τον Δήμαρχο, Δημήτρη Διακομιχάλη, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως θα του παραδώσει όλα όσα είναι σε εξέλιξη και κυρίως τα έργα, τονίζοντας μάλιστα πως αυτό θα γίνει με πρωτόκολο παράδοσης παραλαβής, που ίσως γίνεται για πρώτη φορά. Ο Γιάννης Μαστροκούκος, επεσήμανε με τη σειρά του πως θα προχωρήσει όλα τα έργα που είναι σε εξέλιξη ή σε επίπεδο ολοκληρωμένων μελετών, καθώς, όπως υπογράμμισε, αποτελούσε μια από τις προςκλογικές του δεσμεύσεις, γιατί πιστεύει στη συνέχεια που πρέπει να υπάρχει στον Δήμο.

Τις επόμενες ημέρες ο νέο Δήμαρχος θα επισκεφθεί ολους τους οργανισμούς και τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου, που στεγάζονται σε άλλες εγκαταστάσεις.

Ακολουθεί το βίντεο από την επίσκεχη του Γ. Μαστροκούκου, όπως την κατέγραψε ο φακός του Παλμού της Καλύμνου:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video