Στη Ρόδο θα βρίσκεται από αύριο ο Πύρρος Δήμος και η Αφροδίτη Σκαφίδα, οι οποίοι θα είναι στο πλευρό του χρυσού μας παραολυμπιονίκη Χαράλαμπου Ταϊγανίδη, που θα κολυμπήσει από το νησί μέχρι την Ιερά Μονή του Πανορμίτη, για να εκπληρώσει το «τάμα» του.

Ο Ολυμπιονίκης μας και ένας από τους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών μαζί με την πρωταθλήτρια μας στο επί κοντώ θα έρθουν στη Ρόδο και θα βρεθούν τόσο στην εκκίνηση του Χαράλαμπου Ταϊγανίδη, όσο και στον τερματισμό στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη.

Με την ευκαιρία της παραμονής τους στη Ρόδο, ο Πύρρος Δήμας, ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης και η Αφροδίτη Σκαφίδα θα επισκεφτούν την Πέμπτη σχολεία της Ρόδου. Η αρχή θα γίνει στις 11:00 όταν και θα βρεθούν στο σχολικό συγκρότημα του «Βενετοκλείου», στις 12:00 θα γίνει επίσκεψη στα σχολεία στ’ Αφάντου και στις 13:00 στον Αρχάγγελο. Σημαντικό ρόλο για τις επισκέψεις και των τριών στα σχολεία της Ρόδου έχουν παίξει ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ρόδου κ. Χαράλαμπος Ψαράς και της δευτεροβάθμιας κ. Ιωάννης Παπαδομαρκάκης, κατόπιν συνεννόησης με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου. Ο Χαράλαμπος Ταϊγανίδης μία ημέρα (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες) από 6 έως 8 Νοεμβρίου θα κολυμπήσει από τη Ρόδο στην Ιερά Μονή του Πανορμίτη στη Σύμη, για να εκπληρώσει το τάμα του και να παραδώσει το χρυσό μετάλλιο, που πήρε στο Μεξικό το 2017.

(verena.gr)