Σήμερα το Νοσοκομείο Καλύμνου, προκήρυξε τις θέσεις Διευθυντή και Επιμελητή Α΄ Καρδιολογίας, καθώς και Επιμελητή Α’ Παθολογίας, που θα καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο ίδρυμα, ειδικά στο καρδιολογικό τμήμα από τον Δεκέμβριο του 2021, όπως έχει γραφτεί κατά καιρούς στα τοπικά ΜΜΕ.

Το πρόβλημα με την καρδιολογική κλινική έχει απασχολήσει την τοπική επικαιρότητα, καθώς από τον Φεβρουάριο του 2021 ήταν γνωστό πως θα έμενε το τμήμα με έναν μόνο γιατρό και από τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους τα κενά καλύπτονταν με προσωρινές λύσεις, ενώ είναι γνωστό πως ο διευθυντής της κλινικής έχει ήδη μετατεθεί στην Αθήνα.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου που υπογράφει ο διοικητής του Νοσοκομείου, Νικόλαος Φανιός, ο οποίος βρίσκεται στη θέση πολύ λίγο καιρό και δείχνει να κινείται στην κατεύθυνση να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα, που χρονίζουν και ειδικά τα κενά με τους γιατρούς.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                

        ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

              ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ης ΥΓΕΙΟΝ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

        ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ        

Γ.Ν. – Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 05 Αυγούστου 2022, το Νοσοκομείο Καλύμνου, κατόπιν εγκρίσεως του Υπουργείου Υγείας, προκήρυξε τις ακόλουθες θέσεις ειδικευμένων  Ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. επί θητεία:

  1. Ενός Διευθυντή Καρδιολογίας.
  2. Ενός Επιμελητή Α΄ Καρδιολογίας.
  3. Ενός Επιμελητή Α΄ Εσωτερικής Παθολογίας.

Η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στη ιστοσελίδα του Γενικού Νοσοκομείου Καλύμνου στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ: 6ΜΥΕ469040-ΨΜΣ)  και στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου.

                  -Ο-

Διοικητής του Νοσοκομείου                            Νικόλαος Φανιός