Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 17 Αυγούστου το “Φεστιβάλ Μελιού 2022” μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας, με την συμμετοχή πλήθους κόσμου και με όμορφη παρουσίαση των χορευτικών σχημάτων παραδοσιακών χορών, της Σχολής της Ευφροσύνης Τρουμουλιάρη, με τους μικρούς χορευτές να εντυπωσιάζουν τους παρευρισκόμενους.

Προηγήθηκαν οι χαιρετισμοί από τους διοργανωτές της εκδήλωσης, που έγινε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τον Δήμο Καλύμνου,ενώ απόψε θα συνεχιστεί ο θεσμός στην Πλατεία του Μασουριού.

Παρόντες ήταν όλοι οι παραγωγοί, που μάλιστα έχουν διακριθεί κατά καιρούς, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκανε ο νεοσύστατος Γυναικείος Συναιτερισμός, μια πρωτοβουλία που έλειπε από την Κάλυμνο, που έκαναν την εμφάνισή τους με διάφορα παραδοσιακά προϊόντα και όχι μόνο, οι οποίες δείχνουν να έχουν όρεξη και διάθεση να προσφέρουν και να έχουν μέλλον σαν προσπάθεια.

Ακολουθούν στιγμιότυπα σε βίντεο και φωτογραφίες από την χθεσινή πρώτη βραδιά της Γιορτής Μελιού, με την παρουσίαση και τα χορευτικά σχήματα των μικρών αλλά και μεγαλυτέρων, της σχολής της Ευφροσύνης Τρουμουλιάρη, που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, όπως τα κατέγραψε ο φακός του Νικόλα Μακαρούνα και τα όσα δήλωσαν στον φακό της Εύης Κουκιαϊνη οι παραγωγοί:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video