Διέυρυναν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους οι αθλητές του Μικέ Κουλιανού δίπλα στον Βιετναμέζο master και είναι πανέτοιμοι για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Χαλκίδα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το προπονητικό αγωνιστικό σεμινάριο στη Ρόδο με τον master Ky-tu Dang από το Βιετνάμ, στο οποίο συμμετείχαν οι αθλητές του Α.Σ. “‘Ατλας” Καλύμνου.

Με πολλές γνώσεις και μοναδικές εμπειρίες, οι αθλητές του Μικέ Κουλιανού, επέστρεψαν από τη Ρόδο, έχοντας γνωρίσει όλες τις πτυχές του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, δίπλα στον master Ky-tu Dang που είναι άψογος γνωστής τόσο του αγωνιστήκου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ όσο και του αγωνιστήκου Poomsae.

Στην ανάρτησή του ο Μ. Κουλιανός, εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους διοργανωτές του σεμιναρίου κ. Παύλο Καζαντζογλου και κ. Μάνο Σεϊτη, για την άψογη διοργάνωση και τονίζει το γεγονός πωε οι αθλητές του, εκτός τις γνώσεις και την αθλητική τους ετοιμότητα, είχαν την ευκαιρία να δημιούργησαν πολλές φιλίες με πολλά παιδιά από όλη τη Δωδεκάνησο, αναδεικνύοντας με αυτή του την αναφορά, την αξία του αθλητισμού, ο οποίος φέρνει κοντά τα παιδιά και σφυρηλατεί ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους.