Χειμαρρώδης όπως πάντα, έτοιμος για κάθε ερώτηση, ο Δημήτρης Διακομιχάλης, απερχόμενος Δήμαρχος, μιλά λίγες μέρες μετά τις εκλογές.

Ο Δήμαρχος σχολιάζει το αποτέλεσμα, δηλώνοντας έτοιμος να παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια ή ενημέρωση στο νέο Δήμαρχο, στον οποίο θα παραδώσει με πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής, όλα τα έργα και τις μελέτες που είναι σε εξέλιξη.

Ήταν δηκτικός με τη στάση του Γιάννη Γαλουζή και την έκρινε εντελώς λανθασμένη, επισημαίνοντας πως ο πολιτικός πρέπει να μην αφήνει το προσωπικό κριτήριο να υπερέχει.

Αναφέρθηκε στην δεύτερη εβδομάδα των εκλογών και στις τηλεοπτικές δηλώσεις του Νικόλα Γαβαλά, που θεωρεί ότι ήταν λανθασμένη κίνηση, ενώ υπογράμμισε πως δεν υπήρξε καμία συνεργασία με την παράταξη του Γιάννη Μαστροκούκου, απλώς ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, εξέφρασε προσωπικές απόψεις.

Για μια ακόμη φορά υπερασπίστηκε το έργο του ο Δημήτρης Διακομιχάλης και δήλωσε σε όλους τους τόνους πως θα είναι παρών και στη νέα δημοτική περίοδο και θα υπάρχει παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο ως παράταξη,αφήνοντας να εννοηθεί πως η παρουσία του θα είναι δυναμική και δίνει το στίγμα για το επόμενο διάστημα.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video