Το Δήμαρχο συναντήσαμε σήμερα το πρωί στην πλαγιά στα Θέρμα, στο σημείο όπου συνατήθηκαν οι δύο πλευρές του Περιφερειακού Δρόμου που θα φτάνει μέχρι την περιοχή του Αγίου Σάββα και ήταν έκδηλη η ικανοποίησή του για την εξέλιξη του έργου, το οποίο, όπως δήλωσε, ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί, δηλαδή το μέρος που αφορά την διάνοιξη του δρόμου.

Μετά από περιπέτειες και τις συνηθισμένες πλέον καθυστερήσεις, το έργο δείχνει να βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης, καθώς στο σημείο επιχειρούν τα μηχανήματα του ιδιώτη εργολάβου και φαίνεται να βρίσκονται στο τελικό στάδιο της διάνοιξης. Για το όποια τεχνικά έργα που θα πρέπει να γίνουν στο δρόμο, θα ακολουθήσουν μετά το πέρας όλων των εργασιών και όταν θα υπάρχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις, κλίσεις, τελικά υψόμετρα κλπ.

Ο Δήμαρχος πρόσθεσε πως μετά τις διάφορες τεχνικές παρεμβάσεις, θα στρωθεί ο δρόμος με 3Α και θα παραδοθεί στην κυκλοφορία, ενώ θα ακολουθήσει η μελέτη για την ασφαλτόστρωση, που θεωρεί ότι δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο, χωρίς βέβαια να δίνει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα.

Για το ιστορικό του έργου πρέπει να αναφερθεί πως ήταν παραμονές των τελευταίων δημοτικών εκλογών, όταν ξεκίνησαν οι πρώτες εργασίες και σταμάτησαν σχεδόν την ίδια μέρα, μετά από καταγγελίες. Ακολούθησε η νέα Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Διακομιχάλη, που προχώρησε τις διαδικασίες με τις αδειοδοτήσεις και τέλη του 2020 χαράχτηκε ο δρόμος από την αρμόδια υπηρεσία του στρατού, με τις εργασίες να ξεκινούν αλλά να “ανεβοκατεβάζουν” διαρκώς χειρόφρενο οι μπουλντόζες, για πολλούς λόγους.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video