Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα στο ΨΑΡΑ ΓΚΛΟΡΥ ο Καπετάνιος του πλοίου Μάρκος Ζαννίκος

Νεκρός βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα ο 54χρονος καπετάνιος του ΨΑΡΑ ΓΚΛΟΡΥ, Μάρκος Ζαννίκος, ενώ το πλοίο ήταν ελλιμενισμένο στα Ψαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Α” κλήθηκε γιατρός στο πλοίο ο οποίος επιβεβαίωσε το θάνατό του, τα αίτια του οποίου είναι άγνωστα.

Από το λιμεναρχείο αναμένεται να διενεργηθεί προανάκριση.

Το ΨΑΡΑ ΓΚΛΟΡΥ παραμένει στα Ψαρά και δεν εκτέλεσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο του στη Χίο, ελλείψει καπετάνιου, θέμα το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει η ιδιοκτήτρια εταιρεία.

Σε δήλωσή του στο Ράδιο – Αλήθεια ο Πρόεδρος της Παγχιακής Ένωσης Συνταξιούχων ΝΑΤ, Στέλιος Κουμπιάςαναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον εκλιπόντα σημειώνοντας:

“Ηταν ένα πολύ καλό παιδί και καλός συνάδελφος. Ας έχει καλό κι απάνεμο ταξίδι”.

Τα Ψαρά αποχαιρετούν τον καπετάνιο τους

Αποχαιρετά τον καπετάν Μάρκο Ζαννίκο, που πέθανε αιφνίδια τα ξημερώματα,  ο Δήμαρχος των Ψαρών, Κ. Βρατσάνος, με το παρακάτω μήνυμά του:

“Τα λόγια μοιάζουν πολύ φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα, τα δικά μου αλλά και όλων των Ψαριανών, στο άκουσμα της είδησης ότι ο καπετάν Μάρκος Ζαννίκος δεν είναι πια ανάμεσά μας.

«Έφυγε» τόσο απρόσμενα σήμερα το πρωί ένας δικός μας άνθρωπος, στενός φίλος και συνεργάτης όλα αυτά τα χρόνια, που υπηρέτησε το νησί μας από τη δύσκολη θέση του πλοιάρχου του PSARA GLORY και πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους κατοίκους του νησιού μας, κερδίζοντας ταυτόχρονα την αγάπη και την εκτίμησή τους.

Καλό σου ταξίδι καπετάν Μάρκο!! Θα μας λείψουν το γέλιο σου, τα αστεία σου τα πειράγματά σου, αλλά και η μεγάλη σου αγάπη για το νησί μας!!

Θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μας και στη μνήμη μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!”

Πηγή: alithia.gr