Μια τραγική είδηση συγκλόνισε την Κάλυμνο, καθώς σήμερα το πρωί κατέληξε στο Νοσοκομείο της Σάμου όπου νοσηλευόταν για πεντέμισι μήνες ο 58χρονος Γ.Π. καθώς είχε διακομιστεί διασωληνωμένος λόγω της επιβάρυνσης της υγείας του από τον κορωνοϊό στις 11 Μαϊου.

Στις 11 Μαϊου, ο άτυχος Γ.Π. διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο της Καλύμνου, όπου νοσηλευόταν στην μονάδα covid, λόγω επιδείνωσης της υγείας του και διακομίστηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας στη Σάμο.Μια ευχάριστη είδηση τον Αύγουστο, γέμισε όλους με αισιοδοξία, καθώς είχε βγει στις 21 του μήνα από την εντατική και νοσηλεύονταν σε κανονική κλίνη της παθολογικής κλινικής. Όμως δεν κράτησε πολύ, καθώς κρίθηκε αναγκαία η διασωληνωση και η μεταφορά του ξανά στην ΜΕΘ.

Σήμερα το πρωί δυστυχώς ο Γιώργος δεν άντεξε άλλο την πολύμηνη ταλαιπωρία και “έφυγε”στα 58 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την Κάλυμνο και κυρίως την οικογένεια του αλλά και τους συναδέλφους του οδηγούς ΤΑΞΙ, που σήμερα ήταν όλοι μαυροφορεμένοι, μετά την τραγική είδηση, καθώς ήταν αγαπητός από όλους και μόνο καλές κουβέντες ακούγονταν και ο βουβός πόνος.

Ήταν ένα αγνό και αγαπητό παιδί του Χωριού, και του ευχόμαστε Καλό του ταξίδι και στην οικογένεια του τα πιο θερμά συλλυπητήρια και οι ευχές όλων θα συνοδεύουν τον πόνο τους, που είναι αβάσταχτος.

(Πιθανότερα η μεταφορά της σορού θα γίνει αύριο με το Ν. Κάλυμνος από Σάμο)