Αρκετά ήταν τα θέματα που απασχόλησαν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 20ης Μαρτίου, με τις απαντήσεις του δημάρχου στο επίπεδο των ερωτήσεων, όσον αφορά την διάνοιξη του δρόμου Θέρμα έως Αγ. Σάββα, αλλά και στην αντιμετώπιση των αδέσποτων ζώων, να δημιουργούν ιδιαίτερη εντύπωση και να δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά.

Να επισημανθεί καταρχάς πως έγινε σχετική ενημέρωση προς το Δ.Σ.  για τοι πρόσφατο ταξίδι της αντιδημάρχου Τουρισμού & Αποδήμων Καλλιόπης  Κουτούζη στη Γερμανία και τα αποτελέσματα.

Στα θέματα που θίχτηκαν στις ερωτήσεις, όπως αναφέρθηκε, κυριάρχησε η  διάνοιξη του δρόμου από Θέρμα προς τον Άγιο Σάββα και  εκτός των άλλων ο Γιάννης Μαστροκούκος, είπε ότι η σύμβαση αλλά και η χρηματοδότηση (220.000) έχουν ολοκληρωθεί , ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, είτε για παράταση, είτε σύναψη νέας προγραμματικής σύμβασης. Ειδικότερα ο δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης για την μεγάλη κλίση του δρόμου στο σημείο εξόδου προς την πλευρά των Θερμών, ενώ τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός την μη συμβάδιση μελέτης και εργασιών αλλά και το γεγονός ότι οι εργασίες εκβραχισμού δεν έγιναν με την μέθοδο εκρήξεων αλλά με την χρήση τρυπανιού στο οποίο «ροκάνισε όλα τα χρήματα» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά!

Για την προσαρμογή των Δήμων σχετικά με την αντιμετώπιση των αδέσποτων, ο Γ. Μαστροκούκος είπε πολύ χαρακτηριστικά πως η Κάλυμνος, ενώ όλοι οι δήμοι ανά την Ελλάδα  βρίσκονται σε κάποιο ποσοστό προσαρμογής, «βρίσκεται στο ναδίρ, στο μηδέν», μια διαπίστωση από τον Δήμαρχο, που δημιουργεί πολλά ερωτήματα, ιδιαίτερα για την προηγούμενη δημοτική περίοδο.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video