Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Ο επικεφαλής της νέας παράταξης “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ”, Μανώλης Γιαννικουρής, παραχώρησε τη δεύτερη συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, χθες Παρασκευή 26 Μαϊου σε καφέ της παραλιακής ζώνης.

Δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο, ήταν ο γιατρός Πήτερ Μαγριπλής και αρχικά ξεκαθάρισε ότι η παράταξή του θα κατέλθει στις εκλογές του Οκτωβρίου αυτόνομη και χαρακτήρισε ανυπόστατες τις φήμες που αναφέρουν ότι θα ενσωματωθεί με άλλη παράταξη (Διακομιχάλη), τονίζοντας πως όσα κυκλοφορούν είναι αυθαίρετα και στόχο έχουν να απαξιώσουν την προσπάθειά του.

Επανήλθε στα όσα αναφέρθηκαν στην πρώτη συνέντευξη του και συγκεκριμένα για την ΑΝΕΚ, τονίζοντας πως τα όσα είχε αναφέρει, είχαν ήδη ειπωθεί από τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης και εξέφρασε την απορία για το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την διοίκηση της εταρείας, ενώ εις βάρος του υπήρξαν μηνύσεις και επεσήμανε πως δεν πρέπει να ποινικοποιείται η πολιτική ζωή του τόπου. Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι πως και σε άλλα θέματα αναφέρθηκε στον Γιάννη Μαστροκούκο και στα όσα έχει καταγγείλει κατά καιρούς, όπως για τα οικονομικά του Δήμου αλλά και για τα λύμματα του βιολογικού, για τα οποία είπε ότι εκείνος θα το διερευνήσει και νομικά.

Ο επικεφαλής της νέας παράταξης, “ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ” , μίλησε και για τις θέσεις της παράταξής του στα μεγάλα προβλήματα της Καλύμνου και τις προσπάθειες που θα καταβάλει ως νέα δημαρχία, ώστε αυτά να βρουν λύση.

Στα βίντεο που ακολουθπύν, καταγράφονται τα όσα ανέφερε ο Μανώλης Γιαννικουρής και οι ερωτήσεις των σημοσιογράφων:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος