Σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα ανοίξουν οι κάλπες για τις εθνικές εκλογές και η υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία, Κατερίνα Εμμανουήλ, βρέθηκε στην Κάλυμνο για πολλοστή φορά και νωρίς το βράδυ μίλησε σε φίλους μπροστά από το γραφεία του κόμματος στην κεντρική πλατεία.

Για τα στοιχήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η υποψήφια Δωδεκανήσου σ’ αυτή τη δύσκολη προεκλογική εκστρατεία, μίλησε απόψε στους φίλους της και, όπως ήταν φυσικό, ξεκίνησε με την αναφορά στην περίοδο που υπηρέτησε στο Νοσοκομείο της Καλύμνου από τη θέση του Διοικητή και στην συμβολή της στην οργάνωση του ιδρύματος στη μετά – covid εποχή. Αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα, όπως οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ, τονίζοντας ότι θα πρέπει να καταργηθούν, ιδιαίτερα για την Κάλυμνο, στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, αλλά και στο μεταναστευτικό, που σύμφωνα με την ίδια, αντιμετωπίστηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε μια θετική κατεύθυνση.

Κλείνοντας η τ. διοικητής του νοσοκομείου, τόνισε πως είναι έτοιμη να αναλάβει τον αγώνα για την βελτίωση των συνθηκών στα νησιά, επισημαίνοντας πως διαθέτει, εκτός την διάθεση, τη γνώση και την εμπειρία, αλλά κυρίως την αγάπη της για τα νησιά της περιοχής.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video