Ο Καλύμνιος υποψήφιος βουελυτής, συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά της περιοχής και τις επαφές με τους κατοίκους και φορείς, αφουγκραζόμενος τις αγωνίες και τα προβλήματα που βιώνουν οι νησιώτες.

Ο Γιώργος Κασσάρας, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, επισκέφθηκε την Παρασκευή 5.5.2023 τη Λέρο, όπου μαζί με τη συνυποψήφιά του Χρύσα Καραγιάννη είχαν συνάντηση με το συντονιστικό της Οργάνωσης Μελών του Κόμματος.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Λέρου κ. Κόλια και συζήτησαν μαζί του τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του νησιού.

Επίσης είχε την χαρά να συναντηθεί με φίλους και πολίτες και να ανταλλάξει απόψεις για τα πολιτικά πράγματα, τα τοπικά προβλήματα  και φυσικά για τις επερχόμενες εκλογές.

Το απόγευμα συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ν. Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με τους Προέδρους των 3 Αυτοκινητιστικών Σωματείων της Ρόδου, για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την UBER.

Το βράδυ παρακολούθησε  την εκδήλωση με ποίηση, μουσική και ζωγραφική, που διοργάνωσε το Κέντρο Πολιτισμού, Έρευνας & Ανάπτυξης Λέρου «Άρτεμις», με τον  Αργύρη Γιουρούκη, στον Αλευρόμυλο,  στην Αγία Μαρίνα.

                                                                                                 Από το Γραφείο Τύπου