Ο ΑΟ Καλυμνιακός” ανακοινώνει το μεγάλο “deal” της ομάδας, καθώς απέκτησε τον γνωστό Καλύμνιο διεθνή ποδοσφαιριστή και έμπειρο προπονητή, Δημήτρη Βολονάκη, που αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής και θα έχει υπό την εποπτεία του όλα τα τμήματα του Σωματείου.

Μετά την άνοδο στην Α’ Κατηγορία του Καλυμνιακού, η Διοίκηση ξεκίνησε τις ενέργειες, ώστε η ομάδα να κατέβει στο πρωτάθλημα τη νέα περίοδο, με αξιώσεις και προοπτικές.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

“Ο ΑΟ ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Δημήτρη Βολονάκη, για την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ο Δημήτρης Βολονάκης αγωνίσθηκε σε υψηλό επίπεδο με πολλές ομάδες. Είναι πρωταθλητής Ελλάδος με την ΑΕΚ και διετέλεσε μεταξύ άλλων αθλητής του Αιγάλεω, του Ολυμπιακού Βόλου, του Ατρόμητου Περιστερίου κλπ, ενώ χρίσθηκε διεθνής με την εθνική ομάδα των Νέων, όπου είχε συνολικά 11 συμμετοχές και ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας των Ελπίδων (12 συμμετοχές) που κατέκτησε τη 2η θέση στην Ευρώπη.

Ως προπονητής κουβαλάει στις πλάτες του εμπειρία 20 και πλέον χρόνων, με πολλές επιτυχίες. Ο Δημήτρης θα αναλάβει την γενική εποπτεία όλου του συλλόγου (από τα τμήματα υποδομής έως την αντρική ομάδα) και θα προσπαθήσει να μεταφέρει αυτή την τεράστια εμπειρία του και στην ομάδα μας.

Πλέον με το Δημήτρη Βολονάκη, στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή, το Καλύμνικο ποδόσφαιρο αναβαθμίζεται και οδηγείται στα πρότυπα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου
Καλώς ήρθες Δημήτρη στην αγαπημένη σου Κάλυμνο και ευχόμαστε υγεία, μακροημέρευση και καλή επιτυχία στο έργο σου”