Η χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την εκμίσθωση ακινήτου για την εγκατάσταση του Δεματοποιητή, όπως ήταν αναμενόμενο δεν οδήγησε σε απόφαση και επιπλέον πυροδότησε εντάσεις, με την αντιπολίτευση σύσσωμη απέναντι στον Δήμαρχο.

Το σημερινό δελτίο τύπου της παράταξης του Γιάννη Μαστροκούκου, με ιδιαίτερα σκληρό λόγο, αναδεικνύει το κλίμα και καταλογίζει στον Δημήτρη Διακομιχάλη, “κυνική και ξεδιάντροπη τακτική”, τονίζοντας πως “δεν τον ενδιαφέρει η λύση του προβλήματος ,αλλά το επικοινωνιακό παιχνίδι και η ανάδειξη ενόχων”, ενώ χαρακτηριστικός του όλου κλίματος είναι και ο τίτλος «Θρασύς ,επικίνδυνος και αξιολύπητος ο Δήμαρχος του νησιού.»

Ακολουθεί το δ.τ. της μείζονος αντιπολίτευσης:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ   

ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 30/10/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Θρασύς ,επικίνδυνος και αξιολύπητος ο Δήμαρχος του νησιού.»

Στο χθεσινό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, ο δήμαρχος παρουσιάστηκε θρασύς, αλαζονικός, πρόχειρος  και συνάμα δειλός και αξιολύπητος .

Το Συμβούλιο έκτακτο στις δυο(2) η ώρα το μεσημέρι.

Θέμα συζήτησης: «Λήψη απόφασης (εκκίνηση διαδικασιών )για τη μίσθωση ακινήτου/ακινήτων για τις ανάγκες που προκύπτουν σχετικά με την μεταβατική διαχείριση αστικών στερεών αποβλήτων Δήμου Καλυμνίων έως την ολοκλήρωση των σχετικών μόνιμων υποδομών»

 Η αντιπαράθεση του δημάρχου με  όλες τις Παρατάξεις  του Δημοτικού συμβουλίου κινήθηκε στον άξονα….Μην τολμήσετε να ζητήστε αναβολή και ότι θέλετε να συζητηθεί το ανωτέρω θέμα του πινακίου την Δευτέρα βράδυ σε τακτική συνεδρίαση, γιατί θα βγω και θα πω ότι εσείς φταίτε που καίμε ακόμα τα σκουπίδια. 

Αυτό που πραγματικά καίγεται αυτή την στιγμή, κ. Δήμαρχε, είναι τα εγκεφαλικά μας κύτταρα!

Ο δήμαρχος αποκαλύφθηκε! Κυνικά ψυχρά και ξεδιάντροπα, άφησε να εννοηθεί ότι δεν τον ενδιαφέρει η λύση του προβλήματος ,αλλά το επικοινωνιακό παιχνίδι και η ανάδειξη ενόχων.

Αυτολεξεί είπε ο δήμαρχος: « Μπαίνει το θέμα σε ψηφοφορία το καταψηφίζετε και είμαστε μια χαρά. Ωραία. Είναι θαυμάσια, εμένα η καταψήφιση του θέματος πολιτικά με εξυπηρετεί τώρα….εμένα ξέρετε το ωραιότερο είναι αυτή την στιγμή να μην περάσει το θέμα και το βράδυ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα πω αυτά που θέλω…»

Κύριε δήμαρχε, αρκετά πια με τις δηλώσεις σας , τις προσβολές και τις συκοφαντίες.

Η Καλυμνιακή κοινωνία κουράστηκε και ακούει για λύσεις, μόνο στα λόγια. Κουράστηκε να μιλάτε χρόνια για ανακύκλωση , χωρίς να γίνεται. Κουράστηκε να σας ακούει να λέτε ότι φταιν οι πάντες εκτός του Διακομιχάλη. Η υγεία μας  κλονίζεται καθημερινά από τις διοξίνες και σεις τον Χαβά σας.

Δεν φταίνε τα οικόπεδα κ Διακομιχάλη, δεν φταίνε τα φανταστικά σκάνδαλα που ανακαλύπτεται ,δεν φταίνε οι Υπηρεσίες τοπικές και κρατικές, δεν φταιν οι εταιρείες ανακύκλωσης, δεν φταιν οι κάδοι, δεν φταιν οι άνθρωποι που διαμαρτύρονται, δεν φταιν οι τάχαμου άγνωστοι  εμπρηστές, ούτε οι αναρτήσεις φωτογραφιών είναι πλαστές και ψεύτικες, δεν φταίει ο Περιφερειάρχης και καλώς έπραξε που σας έβαλε στην θέση σας, δεν φταίει καμιά αντιπολίτευση…. τα καμώματα σας φταίνε , ο πονηρός και δόλιος τρόπος αντιμετώπισης των ζητημάτων φταίει.

 Καιρός είναι να καταλάβετε ότι πρέπει να αποχωρήσετε. Αρκετή ζημιά έχει γίνει στην Κάλυμνο.

ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ