Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, βρέθηκε στην Κω, για τα εγκαίνια της μονάδας παροχής οξυγόνου του Νοσοκομείου του νησιού, μια δωρεά της ΒΙΑΝΕΞ του Ομίλου Γιαννακόπουλου, συνοδεύοντας την Υφυπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα, που βρέθηκε στο νησί μαζί με τον Υπουργό Θάνο Πλεύρη.

Παράλληλα ο βουλευτής παρουσίασε θέματα της επικαιρότητας σε εκπομπές στα ραδιόφωνα του νησιού, «Έκφραση» και Ράδιο “PROTO”, ενώ πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων, πρώτα στον Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου, κ.κ Ναθαναήλ, στην Αστυνομική Διεύθυνση, στο Επαρχείο και  στη Δ.Ο.Υ Κω και με πρωτοβουλία του πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, Κωνσταντίνα Σβύνου, καθώς και συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Κω παρουσία των φορέων του νησιού.

Κατά την διάρκεια των επαφών του ο Γιάννης Παππάς, έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε σημαντικά ποσά που διατίθενται μέσα από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για κομβικά έργα αναβάθμισης στα Δωδεκάνησα, όπως ήδη είχε ενημερώσει από τις 11 Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα ανακοινώθηκε από τον βουλευτή Δωδεκανήσου το ποσό των  23.911,82€ για δράσεις για υποδομές του Δήμου Κω που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας.

Παράλληλα ο Γ. Παππάς παρέθεσε επιπλέον μια σειρά σημαντικών χρηματοδοτήσεων, όπως:

* 1.485.458€ για υποδομές ηλεκτροκίνησης- ηλεκτρικά οχήματα- σταθμούς φόρτισης στο Δήμο Λέρου.

* 998.200€ για υποδομές ηλεκτροκίνησης- ηλεκτρικά οχήματα- σταθμούς φόρτισης στο Δήμο Πάτμου.

 * 1.167.338,71€ για αντικατάσταση εσωτερικών δικτύων ύδρευσης Μανδρακίου και Πάλλων και για αγωγούς μεταφοράς από αφαλάτωση προς Μανδράκι και Πάλλους στη Νίσυρο.

* 1.090.786,67€ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό Δήμου Καλυμνίων.

 * 433.970,47€ για την εκπόνηση ωρίμανσης έργων ύδρευσης Δήμου Μεγίστης.