Τον τρόπο με τον οποίο ο όμιλος Attica Group και κατ επέκταση η εταιρεία Blue Star Ferries θα εξυπηρετήσει τα Δωδεκάνησα εξήγησε μιλώντας στον SKY o Διευθυντής Εμπορικής Εκμετάλλευσης της εταιρείας κ. Διονύσης Θεοδωράτος με αφορμή την έναρξη της τουριστικής σεζόν

Το πρόγραμμα των δρομολογίων όπως είπε έχει καταρτισθεί . Να σημειωθεί πως η εταιρεία όπως είπε θα αντικαταστήσει  το πλοίο Blue Star  Αριάδνη  με το πλοίο  Blue Star Galaxy που έχει περισσότερες καμπίνες και μπορεί να καλύψει τη ζήτηση το  καλοκαίρι που προβλέπεται να είναι αυξημένη.

« Είμαστε έτοιμο για το καλοκαίρι. Στα Δωδεκάνησα θα είμαστε με τα Blue Star 2 ,  Blue Star Galaxy, Blue Star Patmos .Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία του διαγωνισμού ώστε το Blue Star Chios  να ξεκινήσει από τα μέσα Απριλίου να εξυπηρετεί την γραμμή  της Κάσου Καρπάθου ενώνοντας τα νησιά αυτά  με τον Πειραιά και την Κρήτη», δήλωσε ο κ. Θεοδωράτος.

Συγκεκριμένα όπως τόνισε τα δρομολόγια στη γραμμή Κάσου Καρπάθου ξεκινούν στις 20 Απριλίου.

«Θα αλλάξουμε το πλοίο Αριάδνη με το Blue Star Galaxy που έχει πολύ περισσότερα κρεβάτια και θα καλύψει τις ανάγκες της θερινής περιόδου. Θα είναι στα Δωδεκάνησα από τον Απρίλιο και μετά. Θα κάνει τη γραμμή Πειραιά Σάμο Κω Ρόδο. Θα  μείνει μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου», δήλωσε.

Το Blue CARRIER 1 θα έρχεται 2 φορές ως έξτρα πλοίο για την αυξημένη κίνηση και το RoRo Blue carrier 2,  3 φορές την βδομάδα.
Σε ότι αφορά την τιμολογιακή πολιτική  δεν θα υπάρξει όπως τόνισε διαφοροποίηση.

Σε ερώτηση για την πράσινη ακτοπλοία  ο κ.Θεοδωράτος τόνισε πως είμαστε κοντά σε ότι αφορά τις γραμμές της Κρήτης.

Ακούστε το ηχητικό της συνέντευξης εδώ :

Use Up/Down Arrow keys to increase or decrease volume.