Με δελτίο τύπου η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής (όπως θα λέγεται τελικά το κόμμα μετά και την κρίση των μελών του στις τελευταίες εκλογές), ανακοινώνει τα αποτελέσματα, τόσο για την επιλογή του ονόματος όσο και για την εκλογή των μελών της συντονιστικής επιτροπής Καλύμνου.

Να επισημανθεί πως για την ανάδειξη μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής Β. Δωδεκανήσου, στην Κάλυμνο πρώτοι αναδείχτηκαν ο Νικήτας Γιαννικουρής και η Κατερίνα Γαβαλά, ενώ από τους 186 που ψήφισαν, για την επιλογή ονόματος ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, υπέρ ψήφισαν 180

Ακολουθεί το δ.τ.

Κάλυμνος 9/5/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τεράστια συμμετοχή των φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ολοκληρώθηκαν, χτες Κυριακή, οι διαδικασίες ψηφοφορίας για την αλλαγή ονόματος, Τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής, αντιπροσώπων στο Συνέδριο και Νομαρχιακών Επιτροπών.

Αυτή η μαζική προσέλευση των πολιτών, δίνει το σύνθημα για επιστροφή των ψηφοφόρων του κινήματος στο φυσικό τους χώρο και αποτελεί παρακαταθήκη για τους νέους αγώνες που έρχονται, ώστε το ΠΑΣΟΚ να αποκτήσει κυβερνητική κατεύθυνση ως αντίβαρο στον συντηρητισμό και λαϊκισμό.

Τα αποτελέσματα των χτεσινών εκλογών για την επιλογή του ονόματος της παράταξης είναι:

  1. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ έλαβε 180 σταυρούς
  2. ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ έλαβε 6 σταυρούς

Για την ανάδειξη της νέας Συντονιστικής Επιτροπής της Τοπικής Οργάνωσης Καλύμνου είναι:

  1. ΖΗΡΟΥΝΗΣ ΜΙΚΕΣ έλαβε 76 σταυρούς
  2. ΜΠΟΝΑΡΟΥ ΝΙΚΗ- ΜΑΡΙΑ έλαβε 48 σταυρούς
  3. ΖΩΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ έλαβε 37 σταυρούς
  4. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ έλαβε 15 σταυρούς
  5. ΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ έλαβε 11 σταυρούς