Χθες το βράδυ 12 Σεπτεμβρίου άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Καλύμνου, ο 64χρονος Δημήτρης Χατζηλάου, μετά από σύντομη μάχη με την επάρατο

Πολύ πρόωρα έφυγε για το μακρινό ταξίδι ο Δημήτρης Χατζηλάου, δύο μήνες μετά το χαμό της μητέρας του, αφήνοντας πίσω τον πόνο της απώλειας στην οικογένειά του, αλλά και στους φίλους του, καθώς ήταν πολύ αγαπητός από όλους.

Επιτυχημένος επιχειρηματίας, συνέχισε την παράδοση του πατέρα του στον χώρο των μοτοποδηλάτων και διατηρούσε μαζί με τον συνεταίρο του, αλλά κυρίως αδελφικό του φίλο, Γιάννη Μαμάκα, τη γνωστή επιχείρηση με μοτοποδήλατα και μηχανές στη Πόθια, αλλά και τα γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων στις Μυρτιές και στο Μασούρι, που είναι από τα πιο παλιά στην Κάλυμνο.

Αύριο Τρίτη στις 12:00 μ.μ. θα μεταφερθεί από το Νοσοκομείο σε πομπή στις επιχειρήσεις του στις Μυρτιές και Μασούρι, καθώς και στην Πόθια και στη συνέχεια η σορός του θα βρίσκεται στον Ι. Ναό του Αγίου Θεολόγου, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 4:00 μ.μ. και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο του Αγίου Μάμμαντος.

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια εκφράζουμε στην οικογένεια και στους φίλους του αείμνηστου Δημήτρη και συμπαραστεκόμαστε στον πόνο τους για τον τόσο πρόωρο και άδικο χαμό του.