Χτες Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, έφτασε στην Κάλυμνο η φλόγα της 19ης Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, που διοργάνωσε ο Σύλλογος του νησιού.

Με το σκάφος των Προσκόπων της Καλύμνου, έγινε η άφιξη της “Φλόγας της Ελπίδας” και ήταν εκεί να την περιμένουν δεκάδες παιδιά με κόκκινα μπαλόνια και φυσικά ανάμεσα τους η “ψυχή” του εθελοντισμού στο νησί, η πρόεδρος Ελένη Βάλλα Σταυροπούλου. Μια πορεία πορεία Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης με τους Προσκόπους, τους Ναυτοπροσκόπους, τους Αθλητικούς Συλλόγους, τα παιδιά όλων των Σχολείων, τους Εθελοντές Αιμοδότες και τους Φίλους της ιδέας της Δωρεάς Μυελού των Οστών.

Με τη “Φλόγα” στην κεφαλή της πορείας, διέσχισαν όλο το μήκος της παραλιακής ζώνης, μέχρι την αυλή του Επαρχείου, όπου έγινε η Τελετή Αφής, παρουσία και του Επάρχου, Μανώλη Μουσελλή.

Μια πορεία πορεία Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης με τους Προσκόπους, τους Ναυτοπροσκόπους, τους Αθλητικούς Συλλόγους, τα παιδιά όλων των Σχολείων, τους Εθελοντές Αιμοδότες και τους Φίλους της ιδέας της Δωρεάς Μυελού των Οστών.

(Ευχαριστούμε το kalymniansvoice.gr για το υλικό)

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video