Μέσα στον Μάιο θα ξεκινήσει η εργολαβία στο Δημοτικό Στάδιο, καθώς σύντομα θα ξεπεραστούν τα διαδικαστικά προβλήματα – Σε Φλασκά και Άργος τα δύο οικόπεδα από τα οποία θα επιλεγεί το κατάλληλο για την κατασκευή του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου

Oικτρή είναι η εικόνα που παρουσιάζουν οι εγκαταστάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Καλύμνου, ενώ καθυστερεί η εξέλιξη της προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας με τον Δήμο, ύψους 455 χιλιάδων ευρώ, για την αποξήλωση των δαπέδων, την αντικατάσταση του ταρτάν αλλά και του χλοοτάπητα του γηπέδου.

Στο φακό του “Π.τ.Κ.” μίλησε ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου, Νικήτας Γιαννικουρής, ο οποίος αναφέρθηκε στα διαδικαστικά ζητήματα που καθυστερούν την έναρξη των εργασιών, ενώ έχει ήδη ορισθεί ο ανάδοχος του έργου και τόνισε πως μέσα στον Μάιο ενδέχεται να εγκατασταθεί ο εργολάβος, αφού πιστεύει πως σύντομα θα εκλείψουν τα διάφορα γραφειοκρατικά ζητήματα.

Παράλληλα ο Ν. Γιαννικουρής τόνισε πως με την ολοκλήρωση των εργασιών θα γίνει η ονοματοδοσία του Δημοτικού Σταδίου σε “Βασίλης Σεβαστής”, παρουσία και της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα, που θα εξαγγείλει την διοργάνωση των Αιγαιοπελαγήτικων Αγώνων στην Κάλυμνο.

Μια ακόμη είδηση που έδωσε ο Ν. Γιαννικουρής, είναι το γεγονός ότι έχουν βρεθεί δύο οικόπεδα για την κατασκευή του νέου κλειστου γυμναστηρίου, τα οποία βρίσκονται στον Φλασκά και στο Άργος και αναμένεται να αξιολογηθούν από την οικονομική επιτροπή του Δήμου, ώστε να επιλεγεί το πλέον κατάλληλο για το έργο που προγραμματίζεται να γίνει.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του Νικόλα Μακαρούνα και οι δηλώσεις του Νικήτα Γιαννικουρή:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video