Π. Ράγκος: “Η Κάλυμνος στα μεγάλα σαλόνια του Ευρωπαϊκού τένις” – Γ. Βουράκης: “Μια άρτια διοργάνωση με απόλυτα θετικό πρόσημο”

Στο επίκεντρο του Ευρωπαϊκού Τένις βρέθηκε η Κάλυμνος για μια ολόκληρη εβδομάδα, καθώς στις εγκαταστάσεις του “Apollon Tenis Club” στο Ρότσο, διεξήχθη το Τουρνουά Kalymnos Cup 2021 | TE U12 και λίγη ώρα πριν τους τελικούς και την λήξη του μοναδικού αυτού γεγονότος για το νησί, μίλησαν στον φακό του “Πτ.Κ.” ο Παναγιώτης Ράγκος, η ψυχή του τένις στην Κάλυμνο και ο επιδιαιτητής Γιάννης Βουράκης.

Αυτό που τόνισαν και οι δύο, είναι το γεγονός πως στην Κάλυμνο έγινε ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός, σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο και θα αποτελέσει την αρχή για να επαναληφθεί και την επόμενη χρονιά αλλά και να διεξαχθούν στο νησί ακόμη περισσοέτροι αγώνες και μεγαλύτερων κατηγοριών.

Αποτελεί μια “χρυσή ευκαιρία” για την Κάλυμνο η διαξαγωγή αυτού του Τουρνουά, που ανοίγει νέους ορίζοντες και ευκαιρίες για την ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού και όπως τόνισε ο Π. Ράγκος, οι εντυπώσεις των αθλητών και των παραγόντων από 8 χώρες, όσον αφορά την όλη οργάνωση στο “Apollon Tenis Club” είναι οι καλύτερες. Ο Γ. Βουράκης επεσήμανε πως όλα κύλησαν ομαλά, υπήρξε άρτια οργάνωση και τηρήθηκαν όλα τα μέτρα και η πειθαρχία στους κανονισμούς και από την εμπειρία του από παρόμοιες διοργανώσεις, θεωρεί πως είναι δεδομένη η επιτυχία του Τουρνουά.

Σε επόμενες δημοσιεύσεις οι τελικοί και οι απονομές με τις δηλώσεις που έγιναν

Παρακολουθήστε στα δύο βίντεο που ακολουθούν τις αποκλειστικές δηλώσεις που έγιναν στον φακό του “Παλμού της Καλύμνου”: