Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου θα γίνει η αφή της φλόγας της 19ης Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, στον χώρο μπροστά από το Επαρχείο, στις 6:30 μ.μ.

Φώτο αρχείου

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Καλύμνου “Ο Άγιος Παντελεήμων”, με των ευγενικη χορηγία της ΑΡΓΩ Α.Ε. των υιών Ποθητού Ψαρομπά, διοργανώνει και φέτος την Λαμπαδηδρομία της Αγάπης, της Ελπίδας και της Προσφοράς στον άνθρωπο και καλεί όλους να συμμετάσχουν στην υποδοχή της “φλόγας” που συνεχίζει το μακρύ ταξίδι της ανά την Ελλάδα.

Φώτο αρχείου

Ακολουθει το σποτ της 19ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας, στο οποίο φέτος η Κάλυμνος έχει την τιμητική της, καθώς συμμετέχουν τα παιδιά από την Νεανική Θεατρική Ομάδα “Δίνη” της ΘΟΚ, αλλά και το μήνυμα του Συλλόγου Αιμοδοτών της Καλύμνου.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

19η   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΩΝ  ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ   25    Σεπτεμβρίου 6:30μ.μ.
Τόπος συνάντησης -Λιμεναρχείο-.
Τόπος Αφής της Φλόγας της Αγάπης και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης  ο αύλειος χώρος του Επαρχείου μας.
Συνδιοργανώνουμε αυτή την πορεία Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης με
τους Προσκόπους και τους Ναυτοπροσκόπους, τους Αθλητικούς Συλλόγους ,τα παιδιά όλων των Σχολείων  τους Εθελοντές Αιμοδότες και τους Φίλους της ιδέας της Δωρεάς Μυελού  των Οστών     και προσκαλούμε τα  Παιδιά κάθε ηλικίας με τους Δασκάλους τους, τους Γονείς  και  ¨Ολους,  Φίλες και Φίλους που θέλουν να ενώσουμε τη φωνή μας και να μεταλαμπαδεύσουμε  στην τοπική μας κοινωνία  τα  ανθρωπιστικά   μηνύματα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και της Δωρεάς Μυελού των οστών !
Ελάτε να γιορτάσουμε ……..
Ελάτε να προσφέρουμε ….
Ελάτε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο !
Ολοι  Μαζί Μπορούμε !!!!!

Φώτο αρχείου