Μια πολύ σημαντική δράση – εκπαίδευση στους καθηγητές του 1ου ΓΕΛ από τα πρόθυμα πληρώματα – εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Καλύμνου

Στις 14 & 15 Μαίου πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τους εκπαιδευτές του τομέα ΕΚΑΒ Καλύμνου, στους εκπαιδευτικούς του 1ου Γενικού Λυκείου “Νικηφόρειου”.

Οι εκπαιδευόμενοι ασκήθηκαν σε προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδωτες ,στις δεξιότητες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και χρήσης του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (ΑΕΑ) και είχαν την ευκαιρία να λύσουν απορίες που αφορούσαν την αντιμετώπιση απειλητικών για τη ζωή καταστάσεων.

Το προσωπικό του ΕΚΑΒ ευχαριστεί για τη φιλοξενία και για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων τον Διευθυντή του Λυκείου κ. Κορφια Νικόλαο.

Επίσης, ευχαριστούν τον καρδιολόγο Μικε Κουκουβα, τα ξαδέρφια Μικέ και Μικέ Βούρου, του γνωστού ζαχαροπλαστείου στα Βασιλικά, τον ακτινοδιαγνωστη ιατρό Εμμανουήλ Καλικάντζαρο και τα αδέρφια Θέμη και Παντελή Βούρου από το εστιατόριο Prego στο Μασούρι, χωρίς την άμεση βοήθεια τους δεν θα είχε πραγματοποιηθεί το σεμινάριο αυτό.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video