Έχει επαναλάβει πολλές φορές ο σημερινός Δήμαρχος, πως η καθημερινότητα είναι το πιο δύσκολο μέρος της ευθύνης ενός Δήμου και όντως ισχύει αυτή η παρατήρηση, καθώς η καθημερινότητα του δημότη είναι πολύ σημαντική και θα πρέπει να είναι πρωταρχική μέριμνα μιας Δημαρχίας.

Μετά από παράπονα δημοτών, ο φακός του “Π. τ.Κ.” βρέθηκε στις περιοχές Βασιλικά και Φλασκά, όπου υπάρχουν πολλοί δρόμοι κάθετοι η παράλληλοι στο κεντρικό οδικό δίκτυο, οι οποίοι στην κυριολεξία κάνουν δύσκολη τη ζωή των κατοίκων.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Δίπλα από τον νεόδμητο Βρεφονηπιακό Σταθμό και σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, στα Βασιλικά, ένας δρόμος που χρησιμοποιείται καθημερινά και συνδέεται με το κεντρικό οδικό δίκτυο, παρουσιάζει μια απογοητευτική εικόνα. Δεν έχει ποτέ ασφαλτοστρωθεί αλλά ούτε και τσιμεντοδτρωθεί, με την πρόσβαση των κατοίκων να είναι δύσκολη και με την πρώτη βροχή να πλημμυρίζει και να μετατρέπεται σε λίμνη.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Παρόμοια είναι η εικόνα ενός δρόμου στο Φλασκά, ακριβώς πίσω από το Νοσοκομείο, που συνδέει τους δύο παράλληλους οδικούς άξονες της περιοχής. Πολλοί οι κάτοικοι και μεγάλη η κίνηση στον μικρό αυτό δρόμο, που δεν έχει δεχθεί ποτέ παρέμβαση από τον Δήμο, γεμάτος λακούβες και παγίδες για οδηγούς και πεζούς.

Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, πρέπει να καταγράψει όλα αυτά τα προβλήματα και να συνδράμει στην βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων.