Ο Σακελλάρης Μαϊλλης, προεδρος των Οικοδόμων Καλύμνου και μέλος της διοίκησης του Ε. Κ. Β. Δωδεκανήσου, ενημερώνει για τις εκλογές του Σωματείου του κλάδου τους, που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Παρασκευή 29, αύριο Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Οκτώβρη του 2021, (5-9 μ.μ. και την Κυριακή από τις 10π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ.) για την ανάδειξη νέου ΔΣ, Ελεγκτικής Επιτροπής, αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση του Εργατικού Κέντρου Βόρειας Δωδεκανήσου και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας.

Ο Σ. Μαϊλλης αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα του κλάδου της οικοδομής, που είναι βασικά η μεγάλη ανεργία που μαστίζει τους οικοδόμους τις τελευταίες δεκαετίες, αν και τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια ανάτπυξη της οικοδομής, όμως πρόσθεσε πως αυτό δεν συνεπάγεται και την ασφαλιστική κάλυψη των εργαζομένων, αφού η ανασφάλιστη εργασία είναι έντονο φαινόμενο στην Κάλυμνο. Γι’ αυτό επεσήμανε την ανάγκη συμμετοχής και μαζικοποίησης των οικοδόμων, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει τα αιτήματα των ανθρώπων που απασχολούνται γύρω από την οικοδομή.

Οι εκλογές θα γίνουν κατόπιν της απόφασης της ε/α Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Οικοδόμων Καλύμνου, που πραγματοποιήθηκε  τη Δευτέρα 18 Οκτώβρη του 2021 και οι ψηφοφόροι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και το βιβλιάριο εργαζομένου.

Ακολουθεί το βίντεο με τις δηλώσεις του Σ. Μαϊλλη:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video