Στην Κάλυμνο βρέθηκε ο Γιώργος Νικητιάδης, για να συμμετάσχει στην αυριανή περιφορά των Επιταφίων και για να έχει επαφές σε πολιτικό επίπεδο, με τοπικά στελέχη του κόμματος αλλά και με θεσμικούς εκπροσώπους.

Για μια ακόμη φορά ο τ. Υφυπουργός Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης, επανέλαβε πως είναι στην διάθεση των κομματικών οργάνων του ΠΑΣΟΚ για να είναι υποψήφιος στα Δωδεκάνησα στις επόμενες εκλογές, δηλώνοντας πως μέσα στο καλοκαίρι θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες.

Ο Γ. Νικητιάδης, μιλώντας στον φακό του “Π.τ.Κ.”, εξέφρασε την βεβαιότητά του πως ο χώρος του θα αποκτήσει ξανά τον τίτλο του ΠΑΣΟΚ, μετά και το συνέδριο που θα γίνει σε λίγο διάστημα και είναι παρών στις διαδικασίες και έτοιμος να εκπροσωπήσει και πάλι τον νομό στην Βουλή, εκφράζοντας την εκτίμησή του πως το κόμμα θα έχει ένα ποσοστό που μπορεί να κινηθεί στο 25% και μάλιστα πως θα είναι δεύτερο κόμμα στις επόμενες εκλογές στην περιοχή, στοιχεία που δείχνουν πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί ο πρώην Υφυπουργός μιλά στον φακό του “Π.τ.Κ” και ακολουθεί και το βίντεο από την συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο, Δημήτρη Διακομιχάλη, με τις Πασχαλινές ευχές και των δύο πολιτικών:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video