Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Ένα αίτημα, που ανέδειξε ο “Π.τ.Κ.” μέσα από δημοσίευμα, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες του Γ. Ιακώβου, γίνεται πραγματικότητα με την έναρξη των εγγραφών, για το έτος 2022-2023

Η λειτουργία του Εσπερινού ΕΠΑΛ είναι πλέον γεγονός, όπως ενημερώνει μέσω του φακού του “Π.τ.Κ.” ο διευθυντής του σχολείου, Γιάννης Ιακώβου και είχε γίνει γνωστό από την ενημέρωση που έγινε πρόσφατα από τον βουλευτή Δωδεκανήσου, Γιάννη Παππά.

Από την αρχή της περασμένης χρονιάς, μετά το ρεπορτάζ του “Π.τ.Κ.” για το θέμα, στο οποίο είχε μιλήσει ο Γιάννης Ιακώβου στην κάμερα, για το αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας, που αφορούσε την ίδρυση και λειτουργία Εσπερινού ΕΠΑΛ, επικοινώνησε ο βουλευτής Γιάννης Παππάς με τον ίδιο για ενημέρωση, και στη συνέχεια είχε επαφή με την Υπουργό Παιδείας, ζητώντας να ικανοποιηθεί το αιτημα. Μετά από λίγες ημέρες ο Βουλευτής επικοινώνησε με τον “Π.τ.Κ.” που είχε αναδείξει το θέμα και ενημέρωσε πως έλαβε την διαβεβαίωση από την Νίκη Κεραμέως πως από τη νέα χρονιά θα λειτουργήσει το εσπερινό σχολείο στο νησί. https://www.palmoskalymnou.gr/video-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D-%CE%B5%CF%80%CE%B1/

Παράλληλα ενέργειες για το θέμα είχαν γίνει και από τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή, που απέστειλε επιστολή στην Υπουργό Παιδείας, ζητώντας να υλοποιηθεί το αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας της Καλύμνου.

Πριν λίγες ημέρες, με ανακοίνωση του, ο βουλευτής γνωστοποιούσε την λειτουργία του Εσπερινού ΕΠΑΛ και την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ, που προβλέπει την ίδρυση και λειτουργία του στην Κάλυμνο.

Για την διαδικασία εγγραφής στο εσπερινό ΕΠΑΛ και τα τμήματα που θα λειτουργήσουν, μίλησε στο φακό του “Π.τ.Κ.” ο διευθυντής Γιάννης Ιακώβου, ο οποίος έδωσε ήδη στη δημοσιότητα σχετική ανακοίνωση:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος