Μετά από σχεδόν 11 χρόνια, η υπόθεση που αφορά την “υπεξαίρεση” 410 χιλιάδων ευρώ από τον τότε κεντρικό πράκτορα της ΑΝΕΚ, θα φτάσει στις αίθουσες των δικαστηρίων, καθώς εκδόθηκε το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Για την εξέλιξη αυτή, μίλησε στο φακό του “Π.τ.Κ.” ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας, Γιώργος Θανάτσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα, κάνοντας καταρχάς ένα σύντομο ιστορικό στην υπόθεση που ταλαιπωρεί την ΑΝΕΚ αλλά και την τοπική κοινωνία τόσα χρόνια.

Διαβάζοντας αποσπάσματα από το βούλευμα, ο Πρόεδρος ανέφερε πως σύμφωνα με αυτό, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών παραπέμπει στο τριμελές Εφετείο 4 άτομα και πρόσθεσε πως σε σχέση με τον πρώην πρόεδρο της ΑΝΕΚ, “διώκεται αυτεπάγγελτα” και καμία καταγγελία δεν έγινε από τον ίδιο ή την εταιρεία εις βάρος του. Απάντησε επίσης στις κατηγορίες του Μιχάλη Λελέκη, ότι δεν εισπράττονται χρήματα από τον πράκτορα, τονίζοντας πως αυτό γίνεται σε τακτά διαστήματα, ενώ αρνήθηκε τα όσα αναφέρει ο τελευταίος στη δήλωση του για προσπάθεια συκοφάντισής του.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα δήλωσε στον φακό του “Π.τ.Κ.” ο Γιώργος Θανάτσης:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video