Ο Έπαρχος Π.Ε. Καλύμνου, στον απόηχο του επετειακού τριημέρου για την Ναυμαχία του Γέροντα, σε συνέντευξη τύπου σήμερα το πρωί, ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων.

Πλαισιωμένος από τους Νικόλα Κουτελλά, αγιογράφο, Γιώργο Αχλαδιώτη, επιχειρηματία και Γιάννη Νομικάριο, επιχειρηματία, ο Μανώλης Μουσελλής, εξέφρασε την άποψή του για την επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων που διοργάνωσε το Επαρχείο και φυσικά την ικανοποίησή του.

Ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν όλο αυτό το τριήμερο, οι οποίοι δούλεψαν πολλές ώρες, όχι μόνο κατά την παρουσίαση των εκδηλώσεων αλλά και κατά την προετοιμασία, που ομολογουμένως ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα., αναφέροντας όχι μόνο τους παριστάμενους αλλά και πολλούς άλλους, που εθελοντικά βοήθησαν για να εκπροσωπηθεί το Επαρχείο επάξια, λόγω και της παρουσίας της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους χορηγούς των εκδηλώσεων, τονίζοντας την συνεισφορά του Γιάννη Χαλίκου και των συνεργατών του, Αντώνη Κοπανέζου και Μανώλη Ψαρά, την ΑΡΓΩ Α.Ε. της οικογένειας Ψαρομπά, που παρείχαν και τεχνική βοήθεια, τους ιδιοκτήτες των δύο σκαφών που συμμετείχαν στην αναπαράσταση.

Αξίζει να επισημανθεί πως ο Έπαρχος αφοέρωσε την τελευταία μέρα των εκδηλώσεων σε όλους τους Καλύμνιους, οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα δοκιμάστηκαν με την πανδημία.

Ακολουθεί το βίντεο που κατέγραψε ο “Π.τ.Κ.”

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video