Παρά τις βροχές των προηγούμενων ημερών, τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ εργάζονται ασταμάτητα, ώστε να ολοκληρωθεί η παρέμβαση στην περιοχή του Φλασκά, που αφορά τα αποστραγγιστικά έργα, για την αντιμετώπιση του φαινομένου με τα στάσιμα νερά της βροχής, που δημιουργούσαν μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία, όπως ανέδειξε με σεριά ρεπορτάζ ο “Π.τ.Κ.”.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Στο ύψος του καταστήματος “Κλήμη” στο Φλασκά, που μετά από κάθε βροχή δημιουργούνταν λίμνη, καθώς δεν υπήρχε διέξοδος για τα όμβρια ύδατα, ξεκίνησαν εδώ και μέρες εργασίες για την αποκατάσταση του προβλήματος από συνεργεία της ΔΕΥΑΚ. Η πρόβλεψη για την ολοκλήρωση της παρέμβασης ανατράπηκε από τις πρόσφατες βροχές, όμως τα συνεργεία εργάστηκαν και το Σαββατοκύριακο, ώστε να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος και, απ’ ότι δήλωσε στον φακό του “Π.τ.Κ.” ο υπεύθυνος της επιχείρησης Γιώργος Σφουγγαριστός, υπολογίζεται σε δύο μέρες να ολοκληρώσουν.

Να προστεθεί πως αν και το έργο ήταν ημιτελές, κατά τις πρόσφατες βροχές, δεν δημιουργήθηκε η συνηθισμένη λίμνη στην περιοχή, γεγονός που αποτελεί μια αισιόδοξη προοπτική.

Αμέσως μετά το πέρας των εργασιών, σειρά έχουν παρόμοιες παρεμβάσεις στο Άργος.