“Είμαστε η πρώτη κυβέρνηση που έκανε τους νησιώτες να αισθάνονται ισότιμοι με τους άλλους έλληνες με το Μεταφορικό Ισοδύναμο”

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., στα πλαίσια του 3ου Συνεδρίου του κόμματος στο κλειστό γήπεδο του Φαλήρου, έκανε χθες παρέμβαση, αναφέροντας πως μέσα από τις διαδικασίες του συνεδρίου θα πρέπει να αποφασιστεί η τύχη της χώρας “γιατί σε εμάς έλαχε ο κλήρος να βγάλουμε τη χώρα από την σημερινή καταστροφική πολιτική”.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Απευθυνόμενος στους εκατοντάδες συνέδρους ο βουλευτής Δωδεκανήσου, εκτός των άλλων αναφέρθηκε στα ζητήματα της νησιωτικότητας, τονίζοντας πως “αυτή η χώρα είναι τόσο όμορφη και τόσο ιδιαίτερη, γιατί έχουμε όλα αυτά τα νησιά” και πρόσθεσε πως αυτά τα νησιά πρέπει να τα φροντίσουμε αναφέροντας πως “είμαστε η πρώτη κυβέρνηση που έφερε την νησιωτική πολιτική στο προσκήνιο. που έφερε το Μεταφορικό Ισοδύναμο και αισθάνθηκαν οι νησιώτες ότι είναι ισότιμοι με τους άλλους πολίτες”. Ο Ν. Σαντορινιός στην ομιλία του ανέφερε πως η επόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να κάνει περισσότερα για τα νησιά και τους κατοίκους τους και να ξεπεραστούν τα προβλήματα που τους βασανίζουν, στην υγεία, στην παιδεία και σε όλους τους τομείς.

Τόνισε την ανάγκη ανάσχεσης του εργασιακού μεσαίωνα που εφαρμόζει αυτή η κυβέρνηση, την επαναφορά των συλλογιων συμβάσεων εργασίας και ειδικά των ξενοδοχοϋπαλλήλων, καταλήγοντας πως είναι ανάγκη μια προοδευτική διακυβέρνηση, που θα είναι για τον λαό και τον τόπο και να φέρει την ελπίδα σε όλους και όχι τα λίγα συμφέροντα.