Σίγουρα κάθε νέο, δεν γίνεται αμέσως κατανοητό και αποδεκτό από όλους, όπως συμβαίνει με τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν πλέον στο Νοσοκομείο, ιδιαίτερα στην είσοδο του αύλειου χώρου, στα οποία προχώρησε η νέα Διοίκηση.

Εδώ και μέρες λειτουργεί ξανά το θυρωρείο στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου, ενεργοποιήθηκε η σιδερένια πόρτα και τοποθετήθηκαν βάρδιες θυρωρών.

Ελέγχεται η είσοδος πεζών και οχημάτων, τα απαραίτητα πιστοποιητικά λόγω covid και γίνεται θερμομέτρηση, ενώ, όπως έχει ήδη αναφερθεί, τοποθετήθηκαν isobox για την λειτουργία του ΕΚΑΒ και των πληρωμάτων, που πλέον κάνουν την υπηρεσία τους σε άνετες συνθήκες.

Η πραγματικότητα αυτή δεν είναι όμως αποδεκτή από το σύνολο των επισκεπτών, καθώς πολλοί δυσανασχετούν και ουκ ολίγες φορές συμπεριφέρονται “άκομψα” στους υπαλλήλους.

Αυτό όμως που θα πρέπει να μεριμνήσει η διοίκηση του ιδρύματος, είναι η τοποθέτηση μπάρας στην είσοδο, καθώς η μεγάλη σιδερένια ηλεκτρική πόρτα, δεν προσφέρεται γι’ αυτές τις περιπτώσεις, καθώς δημιουργούνται καθυστερήσεις και … εκνευρισμός.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του “Π.τ.Κ.”