Μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση έγινε απόψε στο ανοικτό θέατρο Χώρας, που διοργάνωσε το “Βουβάλειο” Νοσοκομείο Καλύμνου, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τον Ιατρικό Σύλλογο Καλύμνου, με τίτλο «Επιδημιολογική πορεία του COVID-19 και Εμβολιασμός», με ομιλητές τον Αντιπρόεδρο και τον Γ. Γραμματέα του Π.Ι.Σ., Κώστα Κουτσόπουλο και Γιώργο Ελευθερίου.

Παρόντες ήταν ο βουλευτής Γιάννης Παππάς, ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, η Αντιδήμαρχος Ρένα Μαγκάκη και ο Πρόεδρος του ΔΣ Νικόλας Γαβαλάς, ως εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του ΙΣΕΚ Μάκης Αποστολάτος, ο τ. Γ.Γ. Αιγαίου Γιώργος Κασσάρας, μέλη του Δ.Σ. και πολλοί γιατροί και προσωπικό του Νοσοκομείου αλλά και αρκετός κόσμος, που παρά το “δύσκολο” της ώρας ήρθε να ενημερωθεί γύρω από τα θέματα των εμβολιασμών και την πορεία της πανδημίας.

Την εκδήλωση ξεκίνησε “η οικοδέσποινα” Κατερίνα Εμμανουήλ, Διοικητής του Νοσοκομείου, που είχε την πρωτοβουλία και την ευθύνη της οργάνωσης και ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί, πριν τον λόγο πάρουν οι γιατροί, με τον Θανάση Λάμπου, υπεύθυνο της μονάδας covid του ιδρύματος της Καλύμνου να ανοίγει την ενημερωτική συζήτηση και να παραθέτει στοιχεία από την δραματική περίοδο που έζησε το νησί με την διασπορά της πανδημίας και ακολούθησαν οι προσκεκλημένοι, με τον Γ.Γ. Γιώργο Ελευθερίου και τον Αντιπρόεδρο Κώστα Κουτσόπουλο, που έδωσαν αναλυτικά όλα τα δεδομένα γύρω από το επίμαχο θέμα των εμβολιασμών και φυσικά έστειλαν το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, επισημαίνοντας πως “η άρνηση στο εμβόλιο είναι αποδοχή στον θάνατο”.

Ακολουθεί το βίντεο με ολόκληρη την εκδήλωση, όπως το κατεγραψε ο φακός του “Π.τ.Κ.”

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video