Ο Καλύμνιος τροβαδούρος με το ιδιαίτερο μουσικό στυλ, ο Γιώργος Ζερβός, ήταν καλεσμένος στην χθεσινή μουσική εκπομπή της ΕΡΤ1, “Μουσικό Κουτί”, μαζί με τον “θρύλο” της ελληνικής ποπ της δεκαετίας του 60′ Πασχάλη και την εξ΄ίσου αξιόλογη ερμηνέυτρια Αλεξάνδρα Σιετή.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Στην εκπομπή που παροσυσιάζουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη, υποδέχτηκαν τον πρωτεργάτη της ελληνικής ποπ σκηνής, Πασχάλη και τον πολύ δυναμικό σόουμαν, Γιώργο Ζερβό, μαζί με την η Αλεξάνδρα Σιετή, μια εξαιρετική φωνή της νεότερης γενιάς, δημιουργώντας μια δυναμική βραδιά και το πιο ποπ & ροκ εν ρολ Μουσικό Κουτί της χρονιάς.

Ο Γιώργος Ζερβός, ο «Έλληνας Έλβις Πρίσλευ» όπως τον αποκαλούν, άλλοτε μόνος του και άλλοτε με το συγκρότημα του, τους Swinging Cats, στήνει τα δικά του πάρτι σε διάφορες μουσικές σκηνές την τελευταία δεκαετία και αναφερόμενος στο όνομα που του έχουν δώσει τόνισε πως «Το Έλβις προέκυψε από ένα αφιέρωμα που μου ζητήθηκε Μέχρι πριν από καιρό με απασχολούσε και με προβλημάτιζε αρνητικά αυτή η ταμπέλα αλλά τώρα θεωρώ ότι μόνο τιμή μπορεί να είναι για κάποιον άνθρωπο».

Ήταν τρεις καλεσμένοι από τρεις διαφορετικές γενιές συνδυάζουν τα… ασυνδύαστα στο Juke Box της εκπομπής και η μπάντα του Μουσικού Κουτιού τα …σπάει με τις πρωτότυπες διασκευές της. Ο Joe Cocker συναντά τον Μανώλη Χιώτη, η Νina Simone τον Νίκο Παπάζογλου και ο Elvis Presley τον Γιώργο Νταλάρα, που δυστυχώς η χθεσινή βλάβη στο σύστημα αναμετάδοσης δεν επέτρεψε να απολαύσουμε στην τηλεόραση.