Αύριο Παρασκευή 20 Μαϊου, στις 7:00 μ.μ., θα γίνουν τα θυρανοίξια στο μικρό μοναστήρι, που είναι αφιερωμένο στον Νεομάρτυρα Άγιο Κωνσταντίνο τον Υδραίο, της οικογένειας Αντωνίου και Μαρίας Μαμουζέλλου.

Το μοναστήρι βρίσκεται στη Χώρα Καλύμνου, κοντά στην πλατεία Ταξί και πλησίον του παλιού Αστυνομικού Τμήματος, ένας ναός με ιδιαίτερη εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, κτισμένο μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, με ιδιαίτερη νησιώτικη και κυρίως κυκλαδίτικη τεχνοτροπία.

Με εμφανή την κούραση από την πυρετώδη προετοιμασία αλλά και την ικανοποίηση για το μοναδικό αποτέλεσμα, μίλησε στον φακό του “Π.τ.Κ.”, ο Βασίλης Μαμουζέλλος, ο οποίος μαζί με τους βοηθούς του εθελοντές, συνεχίζουν μέχρι και τελευταία στιγμή για τις όποιες λεπτομέρειες. Μετά τα θυρανοίξια, ενημέρωσε ο Βασίλης πως θα ακολουθήσει ο εσπερινός αύριο Παρασκευή 20 Μαϊου, από τον Μητροπολίτη κ.κ. Παϊσιο και πολλούς προσκεκλημένους.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Νικόλα Μακαρούνα, με τις πανέμορφες εικόνες του μοναστηριού αλλά και του γενικότερου περιβάλλοντος χώρου, στον οποίο κατασκευάστηκε ο μικρός ναός, των θείων του Βασίλη, Αντωνίου και Μαρίας Μαμουζέλλου.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video