Μετά τα δύο ρεπορτάζ του “Π.τ.Κ.” στην Παλιόνησσο, όπου καταγράφτηκαν προβλήματα της περιοχής και παράπονα κατοίκων και επιχειρηματιών, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Παντελής Ζωίδης, μίλησε στον φακό και έδωσε απαντήσεις και τις δικές του ερμηνείες για τα όσα αναφέρθηκαν.

Συγκεκριμένα, κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής της Παλιονήσσου, μιλώντας στον φακό του “Π.τ.Κ.”, είχαν αναφερθεί σε προβλήματα με μπάζα που υπάρχουν στον οικισμό, μετά από την νεροποντή του Γεννάρη, σε θέματα καθαριότητας αλλά και σε ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και αρκετά χρόνια με τον δρόμο που οδηγεί στην παραλία.

Ο Αντιδήμαρχος τόνισε πως για το ζήτημα που εκκρεμεί με τον δρόμο, για το οποίο μίλησε ο ένας εκ των ιδιοκτητών, θεωρεί πως θα βρεθεί λύση και θα μεταβεί ο ίδιος στην περιοχή για να συζητήσει για το θέμα. Όσον αφορά τα σκουπίδια ο Π. Ζωίδης ενημέρωσε πως από την 1η Ιουνίου ξεκινά η σχετική εργολαβία και θα γίνεται η περισυλλογή των απορριμάτων δύο φορές την εβδομάδα και θα διαρκέσει μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

Παρακολουθήστε τα όσα ανέφερε στον φακό του Ν. Μακαρούνα ο Αντιδήμαρχος Παντελής Ζωίδης, σε σχέση με τa ρεπορτάζ του “Π.τ.Κ.” πριν λίγες ημέρες:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video