Ένας χώρος που αντικρύζει ο επισκέπτης που φτάνει με το πλοίο της γραμμής στο κεντρικό λιμάνι, έχει γίνει στην κυριολεξία αγνώριστος, μετά την ανακαίνιση που έγινε, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, στην αίθουσα αναμονής, όπου λειτουργεί το κυλικείο.

Η παρέμβαση του Λιμενικού Ταμείου αλλά και των νέων διαχειριστών του κυλικείου, ήταν καθοριστική, ε το κτήριο του γνωστού “ξενυχτάδικου” να μην θυμίζει σε τίποτα την προηγούμενη κατάσταση του, όπως είχε καταγραφεί σε σχετικό ρεπορτάζ του “Π.τ.Κ.”.

Οι δυο υπεύθυνες του κυλικείου, Μαρία Οικονόμου και Μαρία Μάρθα, συνέβαλαν στην ολική αλλαγή της εικόνας του χώρου, ο οποίος έγινε πλέον σύγχρονος, λειτουργικός και κυρίως φιλόξενος για τους επιβάτες των πλοίων της γραμμής, που μπορούν να περιμένουν σε μια αίθουσα περιποιημένη και ευχάριστη, που κάθε Σάββατο θα περιμένει όσους ξενυχτούν με πατσά και άλλα πιάτα, πάντα με την φροντίδα και το χαμόγελο των δύο κυριών.

Για την νέα αυτή εικόνα του κυλικείου αλλά και του χώρου γενικότερα, μίλησαν στο φακό του “Π.τ.Κ.” οι δύο Μαρίες, που είναι εκεί να υποδέχονται τους επιβάτες με χαμόγελο και να προσφέρουν ό,τι ζητήσει ο επισκέπτης.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video