Για μια ακόμη χρονιά, ο εξοπλισμός στην παραλία Κασόνια που προορίζονταν να εξυπηρετεί Άμεσα ώστε να μπορούν να κολυμπήσουν, παραμένει εξαφανισμένος και το μόνο που θυμίζει αυτή την υποδομή είναι τα δύο αμαξίδια, το ένα μόνο λειτουργικό.

Από την εποχή της πρώην Δημαρχίας , μέχρι σήμερα, ο εξοπλισμός που τοποθετήθηκε για να εξυπηρετεί ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, που αποκτήθηκε μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος, παραμένει … εξαφανισμένος.

Επί Δημαρχίας Γαλουζή αποκτήθηκε ο εξοπλισμός, που αποτελούνταν από ένα διάδρομο, δύο αμαξίδια και μια δική καμπίνα, για να μπορούν οι λουόμενοι να αλλαζουν, ο οποίος όμως λειτούργησε μια σαιζόν και έκτοτε… αγνοείται η τύχη του, σχεδόν πέντε χρόνια (ενώ η καμπίνα – αποδυτήρια, ξαφνικά εθεάθη σε … άλλη παραλία).

Η Κάλυμνος να επισημανθεί πως ήταν ο πρώτος Δήμος της περιοχής που απέκτησε αυτό τον εξοπλισμό , ενώ από τότε όλοι οι Δήμοι των τριγύρω νησιών εγκατέστησαν αυτή την δομή, απαραίτητη για τα ΑμεΑ, που μπορούν να απολαύσουν το κολύμπι, που για τους συνανθρώπους μας αυτούς είναι και μέσο θεραπείας (θαλασσοθεραπεία).

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video