Το Stay In Kalymnos ξεκίνησε σαν ιδέα λόγω της έλλειψης τουριστικής προβολής του νησιού.

/https://www.stayinkalymnos.gr/

Η ανάγκη για τους πολλούς ανεξάρτητους επισκέπτες στο να βρίσκουν συγκεντρωμένες πληροφορίες για την Καλυμνο έδωσε ζωή σε αυτό το εγχείρημα. Ευαισθητοποιημένοι ως προς το κοινό συμφέρον με ανιδιοτέλεια, δείξαμε από την πρώτη στιγμή την εξωστρέφεια μας.

Σε συνεργασία με το Επαρχείο και το 3ο Δημοτικό Σχολείο συγκεντρώσαμε σχολικό υλικό για τα νησιά των απομακρυσμένων νησιών των Δωδεκανήσων.

Στη συνέχεια, για όλο το καλοκαίρι του 21 διαφημίζαμε στα ισχυρά μας μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια επιχείρηση της Καλύμνου δωρεάν κάθε μέρα στο Summer Promo Marathon. Το καθιερώσαμε από τότε κάθε χρόνο και φέτος έκλεισε και αυτό 3 χρόνια προσφοράς.

Φωτογραφία της ομάδας από το συνέδριο Short Stay Greece στην Αθήνα όπου έδωσε δυναμικό παρών.

Το Φεβρουάριο του 23, ο Μανόλης Καζαβούλης ήταν καλεσμένος στο Greec Stay Conference, τη μεγαλύτερη συγκέντρωση στην Ελλάδα για τη βραχυχρόνια μίσθωση, απ όπου και η φωτογραφία που αναρτούμε.

Τον Απρίλιο του 23 οργανώσαμε το Short Stay workshop, μια ημερίδα αφιερωμένη στη βραχυχρόνια μίσθωση με καλεσμένους τους καλύτερους εκπροσώπους στην Ελλάδα προκειμένου να προσφέρουν τις γνώσεις τους σε ντόπιους ιδιοκτήτες καταλυμάτων που ασχολούνται ερασιτεχνικά με τον τουρισμό.

Τέλος, το Σεπτέμβριο του 23 δεχθήκαμε πρόσκληση απο το Condé Nast Traveler, ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά συνδρομητικά περιοδικά του κόσμου, για να φιλοξενήσουμε και να ξεναγήσουμε στο νησί της Καλύμνου τον ελληνικής καταγωγής συγγραφέα κύριο Pano Karnezi. Η επίσκεψη του εν λόγω συγγραφέα και αρθρογράφου έλαβε χώρα εν όψει της έναρξης συνεργασίας μας με τη Five Star Greece, μια πλατφόρμα με πολύ υψηλού εισοδήματος πελάτες.

Το Stay In Kalymnos είναι ένα μονάχα κομμάτι της εταιρίας μας Aegean Vacation Rentals που αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται περισσότερα από 20 καταλύματα.

Διαθέτουμε επιλογές διαμονής από πιο οικονομικά σπίτια μέχρι πολυτελείς βίλες και συνεχώς εντάσσουμε περισσότερα.

Όραμα μας είναι να τοποθετήσουμε την Καλυμνο στα μυαλά των ταξιδιωτών, ως τον Καλύτερο εναλλακτικό προορισμό στη Μεσόγειο. Και δεν είναι ουτοπικό αυτό. Το πιστεύουμε πως με σκληρή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε!