Μια ανάσα απ’ την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Κ-16 του Ομίλου νήσων βρίσκονται οι Αργοναύτες Καλύμνου που λίγες ημέρες μετά τη νίκη με 0-1 απέναντι στον Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω, κέρδισαν και τον Αντίμαχο εκτός έδρας με 0-5, έφτασαν τους 42 βαθμούς και θέλουν νίκη απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Αναγέννηση Ασφενδιού για να κατακτήσουν τον τίτλο.

Η ομάδα του Παντελή Ζερβού ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφερε να σκοράρει στο 19’ με το μακρινό σουτ του Κανέλλη ενώ στο 24’ ο Δεναξάς με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-2.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Φραγκονικόλας έκανε το 0-3 για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ με κεφαλιά ο Πανορμίτης Πιζάνιας στο 60’. Ο Σισώης με διαγώνιο σουτ στο 72’ ήταν αυτός που έγραψε το τελικό 0-5 με τους Καλύμνιους να πανηγυρίζουν έντονα μετά την λήξη του ματς για τον διαφαινόμενο τίτλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πατσιαούρας με βοηθούς τους Αλέκο και Στρατίκη.

Οι συνθέσεις

Αντίμαχος: Τακτικός, Φαβάτσης, Τρίκης, Σκαλέρης Σ., Συνεσίου, Μαντάς, Τσατσακλάς Δ., Λιτσάι (45’ Καραμπουλάι), Σκουφεζής, Χαντακάρος (29’ Τσατσακλάς Α.), Διακαντώνης.

Αργοναύτες: Νικολάκης, Κασσάρας, Δεναξάς, Κανέλλης (74’ Καμπέρης), Ασπράς (63’ Χατζηαντωνίου), Τάλιας (70’ Βαβλάς), Νικολάκης Β., Πιζάνιας Π., Πιζάνιας Μ. (63’ Μαγκούλιας), Φραγκονικόλας (70’ Γλυνάτσης), Σισώης.

giafkasports.gr