Λίγες ώρες μετά την επιτυχημένη “Λευκή Νύχτα” που διοργανώθηκε στην Κάλυμνο για πρώτη φορά, με βασικό συντελεστή τον Εμπορικό Σύλλογο του νησιού και μιλά στον φακό του Παλμού της Καλύμνου ο πρόεδρος, Άγγελος Καλαθιανάκης, ο οποίος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος.

Αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπήρχαν για να οργανωθεί όλη αυτή η βραδιά, με το κυριότερο που ήταν η πεζοδρόμηση του εμπορικού δρόμου, αλλά και όλα τ’ άλλα εμπόδια, που τελικά ξεπεράστηκαν με την συνεργασία όλων, εμπόρων, συλλόγων, φορέων και τοπικών αρχών. Πράγματι συνεργάστηκαν άψογα, ο Δήμος, το Επαρχείο, η Αστυνομία, το Λιμενικό, το ΕΚΑΒ, τη Φιλαρμονική και οι δεκάδες εθελοντές, που έδωσαν τη ψυχή τους για να μιλά σήμερα όλο το νησί ικανοποιημένο για την διοργάνωση αυτή.

Στόχος της όλης διοργάνωσης, ήταν καταρχάς να διασκεδάσει ο κόσμος, ειδικά μετά την δύσκολη τριετία με τους περιορισμούς λόγω της επιδημικής κρίσης, ενώ κατά δεύτερον ήταν να γίνει όλη αυτή η βραδιά με σφάλεια, που επιτεύχθηκε και όλα κύλησαν ομαλά και τέλος η τόνωση της εμπορικής κίνησης στο νησί.

Η χθεσινή εμεπιρία και η απόλυτη επιτυχία της “Λευκής Νύχτας”, πρόσθεσε ο πρόεδρος των εμπόρων της Καλύμνου, δίνει την ώθηση να γίνει θεσμός αυτή τη διοργάνωση, ενώ παράλληλα επεσήμανε πως η επιτυχία από αυτή την εκδήλωση, ανοίγει το δρόμο για περισσότερες παρόμοιες διοργανώσεις.

Καταλήγοντας ο Α. Καλαθιανάκης επεσήμανε πως μέσα από την μακρά και κουραστική προετοιμασία και επιτυχή ολοκλήρωση, βγήκαν πολλά συμπεράσματα ώστε η επόμενη να είναι καλύτερη.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video