Η μεγάλη «χρυσή» ευκαιρία της Ε.Α.ΚΑ. είναι προ των πυλών. Σύμφωνα με πληροφορίες του 12sports, πρόκειται να ανέβει και δεύτερη ομάδα από τα φετινά μπαράζ ανόδου (θα συμμετέχουν τέσσερις ομάδες).

Κι αυτό γιατί ο Β.Α.Ο.Λ. Χίου είναι πολύ πιθανό να κάνει εθελούσια έξοδο από τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής στα τοπικά πρωταθλήματα, οπότε η θέση αυτή θα καλυφθεί από τον 2ο των αγώνων μπαράζ. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον το… πράγμα «στραβώσει» για την Ε.Α.ΚΑ. σχετικά με την πρωτιά, θα πρέπει οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου να κυνηγήσουν έστω τη δεύτερη θέση, που θα τους χαρίσει το εισιτήριο της ανόδου στη Γ’ Εθνική. Η προκήρυξη της Ε.Ο.Κ. αναφέρει: «Τυχόν κενή θέση στον όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, που αφορά ομάδα προερχόμενη από Τοπική Επιτροπή, θα καλυφθεί από τον δεύτερο (2ο) του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στη Γ’ Εθνική και μόνον».

Τον πρωταθλητή Κυκλάδων Πανναξιακό θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ η πρωταθλήτρια ομάδα της Δωδεκανήσου, ενώ στη συνέχεια θα παίξει με τον Αιολικό και στο φινάλε με τον Ν.Ο. Θυμιανών.

Το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(24/06):

Ε.Α. Καλύμνου- Πανναξιακός
Ν.Ο. Θυμιανών- Αιολικός

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ(25/06):

Πανναξιακός- Ν.Ο. Θυμιανών
Αιολικός- Ε.Α. Καλύμνου

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ(26/06):

Ν.Ο. Θυμιανών- Ε.Α. Καλύμνου
Πανναξιακός- Αιολικός

12sports.gr