“Φωτιά” στο προεκλογικό σκηνικό, λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες της Κυριακής 15 Οκτωβρίου για τις επαναληπτικές εκλογές, βάζει η τηλεοπτική δήλωση του προέδρου του ΔΣ, Νικόλα Γαβαλά, ο οποίος δήλωσε ανοικτά πως στηρίζει την παράταξη του Γιάννη Μαστροκούκου, η οποία, υπογράμμισε, θα συνεχίσει το έργο τους και θα συνεργάζονται με την παράταξη Διακομιχάλη, καλώντας τους Καλύμνιους χηφοφόρους να ψηφίσουν κάποιο που θα συνεχίσει και θα συνεργάζεται και μαζί μας, ενώ ήταν λάβρος για την άλλη παράταξη που διεκδικεί το Δήμο, εκείνη του Γιάννη Γαλουζή, για την οποία παρότρυνε τους Καλύμνιους να μην τους εμπιστεύονται!

Η τηλεοπτική αυτή παρέμβαση του Νικόλα Γαβαλα, προκάλεσε την άμεση αντίδραση της παράταξης του Γιάννη Γαλουζή, ο οποίος μεσημερινό δελτίο τύπου αναφέρει πως “ο πανικός του κ. Μαστροκούκου τον οδηγεί σε υπόγειες συνεργασίες και μυστικές συμφωνίες ακόμα και με τους πιο άσπονδους έχθρούς του”, και δηλώνει πως “δε θα συνεργαστούμε με τις γερασμένες δυνάμεις του χθες, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρίσκονται παρούσες την επόμενη μέρα“, εννοώντας πως υπάρχει ανοικτή συμφωνία της ομάδας του Δημήτρη Διακομιχάλη με την παράταξη του Γιάννη Μαστροκούκου.

Ακολουθεί το δ.τ. της παράταξης “Νέα Κάλυμνος” και στο τέλος παρατίθεται το βίντεο από τη σημερινή παρέμβαση του Νικόλα Γαβαλά, στην εκπομπή της Εύης Κουκιαϊνη, από τη συχνότητα του ΑΙΓΑΙΟ TV:

ΠΡΟΣ ΜΜΕ

Κάλυμνος, 12 Οκτωβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μόλις 2 μέρες πριν την τελική εκλογική αναμέτρηση, οι μάσκες πέφτουν.

Ο πανικός του κ. Μαστροκούκου τον οδηγεί σε υπόγειες συνεργασίες και μυστικές συμφωνίες ακόμα και με τους πιο άσπονδους έχθρούς του.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλαος Γαβαλάς και μέλος της παράταξης Διακομιχάλη, επιδιώκοντας να αποδράσει από το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό πως συντάσσεται με την παράταξη του κ. Μαστροκούκου, γιατί απλά η παράταξή μας δεν συνεργάζεται με την παράταξη Διακομιχάλη

Εμείς δε θα συνεργαστούμε με τις γερασμένες δυνάμεις του χθες, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρίσκονται παρούσες την επόμενη μέρα.

Εμείς γυρίζουμε την πλάτη σε αυτούς που ζητούν ανταλλάγματα, σε αυτούς που δεν θέλουν να χάσουν την καρέκλα και προσπαθούν να πείσουν τον Καλυμνιακό λαό για τις αγνές προθέσεις τους.

Εμείς θα συνεργαστούμε με τους νέους, με τους τίμιους, με εκείνους που μοιράζονται κοινό όραμα για την ανάπτυξη της Καλύμνου!

Γιατί έχει καταλάβει κάθε Καλυμνιά και κάθε Καλύμνιος, ποιοί πραγματικά είστε!

Την απάντηση θα την πάρετε στις 15 Οκτωβρίου!

Η Κάλυμνος ψηφίζει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Για την παράταξη

Γιάννης Γαλουζής

Υποψήφιος Δήμαρχος Καλυμνίων

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video