Πάνω από 13 γατιά βρέθηκαν δηλητηριαμσένα στην περιοχή Μετόχι του Βαθύ, όπως καταγγέλλει αναγνώστρια του “Π.τ.Κ.”, γεγονός που συνέβη σχεδόν ταυτόχρονα με την άλλη μαζική δολοφονία που έγινα στο Καντούνι, πριν μια εβδομάδα περίπου.

Τα σακουλάκια με το δηλητήριο που εξόντωσε τα άτυχα ζώα

Περισσότερα από 13 πρέπει να είναι τα άτυχα ζώα που βρήκαν φρικτό θάνατο από δηλητήριο που άφησαν άγνωστοι στο σημείο που η συμπατριώτισσά μας τους έβαζε φαγητό, καθώς πολλά δεν βρέθηκαν και πιθανόν να βρήκαν την ίδια τύχη με τα υπόλοιπα.

Οι άγνωστοι έβαλαν φαγητό με σακουλάκια δηλητήριου (φώτο) για να εξοντώσουν τα άτυχα ζώα, έξω από το σπίτι της αναγνώστριάς μας, που κατήγγειλε την αποτρόπαια αυτή πράξη, που προκαλεί οργή και αγανάκτηση, ενώ όπως ανέφερε, απευθύνθηκε στην αστυνομία, η οποία δυστυχώς λόγω έλλειψης στοιχείων δεν μπορούσε να προβεί σε ενέργειες.

Το νέο φρικιαστικό γεγονός έρχεται να προστεθεί στη σωρεία των εγκληματικών ενεργειών σε βάρος των ζώων, ειδικά των αδέσποτων, προκαλώντας το κοινό αίσθημα και το επίπεδο του πολιτισμού του τόπου και αναδεικνύοντας πως πρέπει επιτέλους να εφαρμοστεί ο νόμος που προβλέπει αυστηρές ποινές για την κακοποίηση και θανάτωση ζώων.