Μόλις 8 μήνες μετά την πλήρη ανακαίνιση του εξωτερικού γηπέδου μπάσκετ δίπλα από το κλειστό και οι φθορές, η ελλειπή καθαριότητα και η αδιαφορία, είναι πλέον εμφανή.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, με χορηγία της εταιρείας Novibet και με πρωτοβουλία της Ακαδημίας Μπάσκετ Καλύμνου, ανακαινίσθηκε ριζικά το εξωτερικό γήπεδο μπάσκετ, αφού κατασκευάστηκε ειδικός τάπητας, νέες μπασκέτες και γενικά συντηρήθηκε ο χώρος.

Μετά από 8 μήνες όμως, η εικόνα που παρουσιάζει το πάτωμα δεν είναι η πλέον ευχάριστη, όπως καταγράφει ο φακός του Παλμού της Καλύμνου. Σε πολλά σημεία το ειδικό υλικό που στρώθηκε το γήπεδο έχει φθορές, αφού έχει φουσκώσει και ήδη υπάρχουν ανοίγματα, ενώ το πρόβλημα με τις τσίχλες συνεχίζεται, καθώς είναι “σπαρμένος” ο χώρος. Παράλληλα διαπιστώνεται και έλλειψη καθαριότητας, παρά τις προσπάθειες των ομάδων μπάσκετ (ΕΑΚΑ και CBA).

Ο Δήμος και η επιτροπή αθλητισμού, αλλά και όσοι επισκέπτονται το χώρο, πρέπει να επιδείξουν την απαραίτητη φροντίδα και προσοχή, και ς τα σημάδια, μόλις μέσα σε 8 μήνες, είναι απογοητευτικά.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ με τις εικόνες που καταγράφει η κάμερα να αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video