Ο Σύλλογος Τάε Κβον Ντο Καλύμνου, “Άτλας”, για μια ακόμη φορά ξεχώρισε σε πανελλήνια διοργάνωση, φέρνοντας στην Κάλυμνο 6 μετάλλια και πολλές διακρίσεις.

Οι 9 αθλητές και αθλήτριες του Μικέ Κουλιανού που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Κύπελο Τάς Κβον Ντο “Γεώργιος Βολάρης” στο Ειρήνης και Φιλίας , το τριήμερο 26-28 Νοεμβρίου, πέτυχαν μεγάλες διακρίσεις και εέστρεψαν στο νησί με 6 μετάλλια, 2 χρυσά και 4 χάλκινα.

Δύο κορίτσι, η Ευδοξία Κουλιανού και η Σταματία Σκυλλά, πρόσθεσαν 2 χρυσά στο ενεργητικό τους και οι Βίκυ Γκιντίδη, Νίκη Σμαλιού, Νομική Ζαϊρη και Αγγελική Νυστάζου από ένα χάλκινο αντίστοιχα, ενώ πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση σε πανελλήνια διοργάνωση η Καλλιόπη Σκυλλά, που μια ατυχία της στέρησε το μετάλλιο, η Αγγελική Χατζηελευθερίου και ο Χρήστος Γκιντίδης, με το μέλλον των παιδιών αυτών αλλά και όλων των αθλητών του Συλλόγου να διαφαίνεται λαμπρό.

Συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες, καθώς και στον προπονητή τους, για αυτές τις διακρίσεις που πέτυχαν και αναμένονται … τα καλύτερα!