Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Γιώργος Κασσάρας, στα πλαίσια των προεκλογικών του δραστηριοτήτων, περιοδεύει συνεχώς  στα νησιά της περιοχής, πραγματοποιώντας επαφές με φορείς και πολίτες κυρίως, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα και τις ανησυχίες των νησιωτών.

Τριήμερη περιοδεία πραγματοποιεί στην Κάρπαθο, ο τ. Γενικός Γραμματέας Αιγαίου, που βρίσκεται κοντά στους κατοίκους του ακριτικού νησιού, οι οποίοι αμέσως τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, καθώς πάντα ήταν δίπλα σε κάθε τους αγωνία, ως βουλευτής, ως Γ.Γ.  Αιγαίου, ενώ είχε σκύψει στα μεγάλα θέματα της υγείας, μέσα από τη θέση του Υποδιοικητή της 2ης ΥΠΕ και φυσικά αυτά, τόσο οι κάτοικοι της Καρπάθου όσο και όλοι οι νησιώτες τα γνωρίζουν καλά και τα εκφράζουν με την αγάπη τους προς τον Γιώργο Κασσάρα.

Κατά την πρώτη ημέρα της παραμονής του στο νησί συναντήθηκε στα Πηγάδια με στελέχη του Συντονιστικού της Οργάνωσης Μελών   Καρπάθου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με  μέλη του κόμματος  και  με προσωπικούς του φίλους. 

Το βράδυ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο παρακολούθησε την εξαιρετική παράσταση του Νίκου Κωνσταντινίδη με τίτλο «Το όνομα μου είναι Ashar», με την εκπληκτική απόδοση του Απόστολου Μαριεττή.