Θλίψη και συγκίνηση επικρατεί αυτή την ώρα στη Σύμη, εξαιτίας του αιφνίδιου θανάτου ενός 49χρονου Λιμενικού, πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος υπέστη σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» οξύ καρδιακό επεισόδιο με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν γιατροί και πολίτες στο νησί.

Πρόκειται για λιμενικό – υπόδειγμα εξαιρετικού ανθρώπου, ο οποίος υπηρετούσε στο νησί της Σύμης τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» κάτοικοι του νησιού που βρέθηκαν στο σημείο, ο λιμενικός ήταν εν υπηρεσία και είχε κατέβει στο λιμάνι καθώς σε λίγη ώρα θα προσέγγιζε το πλοίο «Σταυρός» της εταιρίας Saos.

Ξαφνικά ο 49χρονος λιμενικός αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε! Αμέσως μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού όπου έγινε προσπάθεια ανάνηψής του από γιατρούς και νοσηλευτές, χωρίς δυστυχώς να επανέλθει.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να προσδιοριστούν μέσα στις επόμενες ώρες, αλλά όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν σε οξύ καρδιακό επεισόδιο.

Για το γεγονός ενημερώθηκε το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.

Πηγή rodiaki.gr