Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους, για την τραγωδία που έγινετο απόγευμα της Τετάρτης στο νησί της Ρόδου, με θύμα έναν 74χρονο ροδίτη, ο οποίος κλειδώθηκε έξω από το σπίτι του και στην προσπάθειά του να μπει μέσα σε αυτό και να το ανοίξει, έπεσε από ύψος 3 περίπου μέτρων και σκοτώθηκε!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» ήταν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης, όταν το κέντρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση από συγγενικό πρόσωπο του 74χρονου να μεταβεί στην οικία του. Φθάνοντας στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 74χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του από τους αρμόδιους γιατρούς.

Στο σημείο ειδοποιήθηκε και έφθασε και η αστυνομία, στελέχη της οποίας συγκέντρωσαν στοιχεία και πληροφορίες, για τις συνθήκες και τα δεδομένα κάτω από τα οποία ο 74χρονος βρήκε τραγικό θάνατο. Σύμφωνα με αυτά, ο ίδιος φέρεται να είχε χάσει τα κλειδιά του σπιτιού του ή να τα ξέχασε μέσα σε αυτό και να προσπάθησε να ανέβει από το μπαλκόνι της μονοκατοικίας του, προκειμένου να ανοίξει. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 3 περίπου μέτρων και να χάσει τη ζωή του.

Το γεγονός βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του 74χρονου, καθώς επρόκειτο για έναν εξαίρετο άνθρωπο και οικογενειάρχη.

Ροδιακή

Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος